Sponsors

Sponsoren en supporters

Sponsoren
Dankzij subsidies van de Provincie Noord-Brabant kan De Stichting Het Kempische Heideschaap de kudde in stand houden en daarmee haar doelen realiseren.

“Vitaal, mooi en schoon Brabants Platteland”
De ondersteuning aan Stichting “Het Kempische Heideschaap” maakt onderdeel uit van de revitalisering van het platteland. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan en vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de Reconstructiecommissie Boven-Dommel.

Overige sponsoren:

ecoracks-logo


Ecoracks is een duurzaam datacenter dat een deel van de energiekosten van haar klanten besteedt aan het verbeteren van ons ecosysteem. Een van die doelen is het steunen van onze stichting.

Stichting Vrienden van de Stichting het Kempische Heideschaap
Onze vrienden ondersteunen de Stichting het Kempische Heideschaap. Zij maakten het o.a mogelijk dat deze website gerealiseerd kon worden.